Началото на годината не стартира добре за Тайгър Уудс, защото катастрофата,

...
Началото на годината не стартира добре за Тайгър Уудс, защото катастрофата,
Коментари Харесай

Тайгър Уудс се завърна към голфа, заедно със сина си

Началото на годината не започва добре за Тайгър Уудс, тъй като злополуката, която претърпя, го извади от строя и заплаши съществено кариерата му в голфа.

Е, надали Уудс ще ни покаже нещо, което през всичките тези години не е съумял, само че постоянно е прелестно да видиш по какъв начин една легенда играе. Преди известно време разбрахме, че възобновяване му върви даже по-добре от предстоящото и проектите да се върне в игра са живи.

Разбира се, към момента не знаем по кое време ще забележим Тайгър Уудс в огромно съревнование, само че той към този момент се завърна на игрището в шампионата PNC Championship, където татковци и техните деца играят дружно като тим.

Легендата на голфа се впусна в шампионата дружно с 12-годишния си наследник Чарли. Баща и наследник Уудс обаче не съумяха да се преборят за първото място и останаха втори. Докато с купата се поздравиха Джон Дейли и 18-годишният му наследник - Джон Дейли II. 

След яростна конкуренция Дейли съумяха да сграбчен и чек за 200 000 $, написа People. Първото присъединяване на Тайгър Уудс и Чарли на шампионата беше през 2020 година, когато приключиха на седмо място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР